AKTUALNOŚCI

RODO - INFORMACJA O TWOICH DANYCH OSOBOWYCH

RODO - INFORMACJA O TWOICH DANYCH OSOBOWYCH

 

Informujemy, że zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (RODO):

1) administratorem Twoich danych osobowych jest Stowarzyszenia ASPI z siedzibą w Bydgoszczy,

2) Twoje dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji usługi dostępu do Stowarzyszenia ASPI na podstawie art. 6 ust 1 pkt b RODO,

3) odbiorcą Twoich danych osobowych będą organy administracji publicznej lub inne instytucje, do których składać będziesz wnioski lub oferty za pośrednictwem systemu Stowarzyszenia ASPI,

4) Twoje dane osobowe nie będą przekazywane innym podmiotom, nie będą również wykorzystywane w celach marketingowych, chyba że wyraziłeś/wyraziłaś na to odrębną zgodę,

5) Twoje dane osobowe będą przechowywane przez okres korzystania z usług Stowarzyszenia ASPI,

6) posiadasz prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu,

7) masz prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uznasz, że przetwarzanie Twoich danych osobowych narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

8) W celu usunięcia danych prosimy o kontakt z Stowarzyszeniem Aspi przez formularz kontaktowy na naszej stronie.

 

Siedziba Stowarzyszenia

Ośrodek Terapeutyczny Stowarzyszenia ASPI

ul. Władysława Broniewskiego 1,
85-316 Bydgoszcz.
NIP:554-284-71-49
REGON: 340629482
KRS: 0000335258

 "Z przyczyn organizacyjnych biuro jest nieczynne do końca sierpnia 2018r."



Nr Konta: CREDIT AGRICOLE 09 1940 1076 3074 3269 0000 0000

Kontakt:

stowarzyszenie-aspi@wp.pl

©2018 Stowarzyszenie ASPI. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Search