klub młodzieżowy

Zapraszamy dorosłą młodzież na spotkanie klubu młodzieżowego w niedzielę 10 maja o godz. 17.00 w lokalu p[rzy ul. Broniewskiego 1.

Tematam spotkania będą wakacje, nasza aktywność na YouTube, plany klubu na przyszłość.

Noc planszówek

Młodzież z Aspi oraz sekcja dorosłych na koniec ferii 28 lutego organizują NOC PLANSZÓWEK. zabawa potrwa od 20.00 do 24.00. Później wspólne nocowanie. Do zabawy zapraszamy wszystkich chętnych, także wolontariuszy, którzy ukończyli 14 lat. Osoby niepełnoletnie mogą wziąć udział w spotkaniu po przedstawieniu pisemnej zgody rodzica. Każdy przynosi własny prowiant i śpiwór.

Do dyspozycji uczestników są następujące gry:

Walentynki!!!

Uwaga ! Młodzież organizuje zabawę walentynkową 15 lutego o 17.00 na Barce Lemara. Zapraszamy wszystkich młodych i nieco starszych Aspich oraz wolontariuszy. Osoby towarzyszące mile widziane! Amory juz szykują strzały :)

ANDRZEJKI

Zapraszamy naszą młodzież na zabawę Andrzejkową.
28.11 (piątek) o godzinie 17.00-19.00 na ul. Broniewskiego 1,  zapraszamy młodszą młodzież w wieku 12-14 lat.
koszt zabawy - 4 zł.
29.11 (sobota) o godzinie 17.00-20.00 zapraszamy starszą młodzież.  koszt zabawy również 4 zł.
W programie zabay konkursy, zabawy, tańce i "zadymianie".
Do zobaczenia!

zabawa walentynkowa

Zapraszamy wszystkich klubowiczów i nie tylko, na zabawę walentynkową, która odbędzie się  13  lutego o 17.00 w NASZYM LOKALU przy ul.Broniewskiego 1.

W programie oprócz tańca i drobnego poczęstunku, przewidujemy także zabawy tematycznie związane z poszukiwaniem "drugiej połówki".

ZAPRASZAMY!