Ania
Ania lat 15 - zdobyła drugie miejsce w biegach przełajowych na dystansie 1 km, w kategorii starszych dziewcząt. Biegi odbyły się 10 listopada w mieście Malacky na Słowacji. Była to impreza międzynarodowa, z udziałem zawodników z Czech, Słowacji, Litwy, Węgier i Polski.
Dominik
Dominik lat 5,5 - jako jedyny ze swojej zerówki otrzymał wyróżnienie za pracę plastyczną w II edycji Międzyprzedszkolnego Konkursu Plastycznego "Polska w Unii Europejskiej" - "Podróże małe i duże po Europie" - 17 maja 2012, organizowanego przez Zespół Szkół nr 6 w Bydgoszczy.
Ania
Ania lat 15, w roku 2011 otrzymała wyróznienie w KANGURZE. 17 maja 2012 r. zajęła I miejsce w mistrzostwach powiatu szkół gimnazjalnych w biegu na 800 metrów i zakwalifikowała się do zawodów wojewódzkich, które odbęda się 31 maja 2012. I kolejne wyróżnienie w konkursie matematycznym "Kangur", w roku 2012.
Mikołaj
Mikołaj lat 9 - Zdobył 3 miejsce w szkolnym konkursie wiedzy o bezpieczeństwie i ruchu drogowym w formie testu dla uczniów klas młodszych pod nazwą: "Chociaż mam mało lat, bezpiecznie poznaję świat" zorganizowanym pod patronatem Komendy Miejskiej Policji.
Damian

Otrzymał wyróżnienie w konkursie fotograficznym organizowanym przez Wojewodę Kujawsko-Pomorskiego.

Zdjęcie pt. "Bobrza robota" pochodzi z rezerwatu RZEKA DRWĘCA, i zostało zrobione w okolicach Golubia Dobrzynia. Zostało umieszczone w albumie przyrodniczym wydanym przez wojewodę Kujawsko-Pomorskiego - "Przyroda województwa Kujawsko-Pomorskiego".
W 2012 roku, Damian zdobył I miejsce w szkolnym konkursie j. angielskiego "Rozumiem, co czytam in English”.

Andrzej
lat 15 zdobył 8 kwietnia 2011 r. na V integracyjnych zawodach pływackich złoty i srebrny medal w stylu grzbietowym i kraulem.

"Z przyczyn organizacyjnych biuro jest nieczynne do końca sierpnia 2018r."

©2018 Stowarzyszenie ASPI. Wszystkie prawa zastrzeżone.